DØGNVAGT

Vi står klar døgnet rundt for at servicere dig!

Elinstallationer - private

Vi udfører alt indenfor elinstallationer til private, hvad enten det gælder nybyggeri, renovering eller servicering af de eksisterende elinstallationer. 

KONTAKT OS! Vi rådgiver gerne omkring forestående projekter, og du kan altid få et uforpligtende tilbud.   

Elinstallationer - specielt til sommerhuse

Vi har stor erfaring indenfor servicering af sommerhuse gennem vores mangeårige arbejde i sommerhusområderne Henne Strand, Henneby, Houstrup, Lønne og Jegum. Det betyder, at vi kender arbejdsgangene hos udlejningsbureauerne og forstår vigtigheden af, at god og professionel service er lige ved hånden, når uheldet er ude - OGSÅ AFTEN OG WEEKEND.

Elinstallationer - erhverv

Vi udfører alt indenfor elinstallationer til erhverv - herunder landbrug og mindre industri. I både landbrug og industri er driften alt afgørende, og vi reagerer hurtigt, når der er akut behov for assistance - DET SIKRER VORES KUNDER DEN MEST OPTIMALE DRIFT.

Hårdehvidevarer

Vi sælger, leverer og installerer alt indenfor hårde hvidevarer. Du kontakter os, og vi får afdækket dine behov og ønsker. Herefter finder vi det/de produkter, der matcher dine behov og ønsker bedst, hvorefter du får oplyst pris og leveringstid - LET OG TIDSBESPARENDE FOR DIG! 

Ladestandere

Vi sælger, leverer og installerer ladestander hvad enten det er til privatboligen eller til sommerhuset. Kontakt os, så vi får afdækket dine behov og ønsker

- Vi klare alt fra rådgivning til den færdige installation - NEMT og TRYGT for dig

Varmepumper

Vi sælger, leverer, installerer samt udfører service på varmepumper.

Har du ELVARME, er en luft-luft varmepumpe fra Panasonic en ideel og energibesparende løsning.

Har du OLIEFYR, er en luft-vand varmepumpe fra Panasonic en ideel og energibesparende løsning - også til varmtvandsproduktion.

HUSK at der gives tilskud - SPØRG OS! 

Alarm

Vi sælger, leverer og installerer alarmanlæg og er forhandler af TrueGuard alarmer via vores samarbejdspartner secpro sikring a/s.

El-installationer med kundens behov og ønsker i centrum